Rezultate

Rezultate

Rezultate. Asta e tot ce conteaza in societatea de azi. Scopul scuza mijlocul, fara nicio exceptie iar tu valorezi cam… cat 35 ani de rezultate. 
Oare cum am ajuns mai capitalisti decat orice definitie a capitalismului si mai obsedati de rezultat decat de orice alt parametru al vietii noastre?

Oameni obositi si distrusi de ganduri de cum sa reuseasca mai bine data viitoare alearga peste tot prin jurul meu si ma tot intreaba obsesiv: Tu unde te vezi pe termen scurt? Dar peste 5 ani? Cum schitezi tu viitorul in materie de tendinte, inovatie si ce metode de productie „utopice” crezi ca se vor inventa?
Draga tanti cu foile in fata,
Pe termen lung sunt un om ce colectioneaza servetele si apusuri de soare in vacanta. Nu ma decid usor dar cand mi se intampla aleg momentul unic. Nu cred in utopie si nici in „noi” tendinte, avand in vedere ca functionam in rewind de cativa ani buni, amestecand oleaca anii ca sa mai inducem in eroare cumparatorii compulsivi care platesc orice e pe coperta si mai inventam vreo 2 operatiuni comerciale ca si cum anul nu ar fi fost deja plin de evenimente si vanzari „private”.
De ce incercati la fiecare discutie anuala sa ascundeti bine cheile fiecarei usi ce o inchideti pe foaia cu semnatura langa? Oare chiar nu stiti ca fara chei usile raman incuiate pentru totdeauna?
Oare dumneavoastra cum va vedeti peste 5 ani?
Eu? Om.
Anca Biris

Lasa un comment

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s